1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Kaninlängtan

Ifrån början på sommaren har jag längtat efter att få ha kanin. Just nu var vi en sötnos på baksidan utomhus, men hon är som ni kanske förstår en utomhuskanin som lever ute 24/7. Sommar som vinter. 

Våran Millie <3

Det har varit till och från att man haft kanin, men har oturligt nog mist dem två jag haft… Dock kommer jag alltid minnas dem som jag haft. Tosse och Lillis. Känner dock att man inte kan stanna vid sorg utan måste gå vidare. Vi har i alla fall Millie(järnkaninen, haha) som vi fortfarande har kvar!

Jag har i alla fall haft kaninfeber – som jag kallar det – och tittat på kaniner på blocket och lite allt möjligt. Har även hänt att jag drömt om kaniner och andra skumma kombinationer med kaniner inblandat. Det är så konstigt hur det man tänker på under dagen kan influera ens drömmar så mycket. Idag när jag vaknade på eftermiddagen mot kvällen till, trodde jag det var morgon och jag hade försovit mig till "jobbet". Oja..

Kaniner. Mmm! Jag har spanat mycket på en hemsida som har det mesta om kaninfärger och teckningar. De jag nu har fastnat för hos uppfödaren är Madagascar och Viltgul. De är så fina. =) 

 

Madagascar och Viltgul

Jag kommer att fara söderut i Augusti, så då hoppas man att man hittar två sötnosar som man kan ta med sig hem. Kommer bli intressant hur det kommer bli tillslut. Jag tror i alla fall att jag har kommit på namn till de båda redan.. Men vi får se! Längtar. Oja. Nu tror jag det nalkas sängen.. Godkväll.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.