Eva RA Norman, Vilhelmina

Ännu en dag i köket.

Nu är allt ute ur köket. Dock så blir det lite mer omständigt nu när man ska göra mat. Men med lite knep och i mellan åt lite goa vänner och familj så ordnar det sig. På måndag mellan kl 10-16 så kommer köket. Hoppas att det inte tar allt för lång tid att få upp det, vet ju att det är en hel del skruvning som väntar.

Har målat taket en vända till, och så har vi tagit in mattan. Så att den får ligga till sig lite och bli varm innan det är dags att limma den. Får nog ta barnen och åka å hälsa på någon imorgon kväll så att dom inte springer och leker på den. Elementet ska bort imorgon också. Sen så måste jag tindra extra mycket med mina ögon till lillebror eller morbror så att nån av dom kan komma och spika igen fönstret.

Så här kommer golvet att se ut!!

 

Detta är mina goa pojkar!!

 

Nu väntar sängen och nya tag imorgon.

3 kommentarer

  1. Moster Anna-Karin

    Snygg golvmatta!! Den är snarlik den vi satt i badrummet. Det blir mycket bättre än klickgolv ska du se för det ska man inte ha i ett kök – helt opraktiskt. Kramiz

  2. Eva

    Jo det ska bli så skönt att verkligen få allt nytt. Kändes inte som att det var någon idé att göra ett halv jobb på det. Jo den är ju grå moster, men inte hade ni väl stenar??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.