Eriks Reseblogg

Skolavslutning

Vi har varit på en skolavslutning på Jodo. Det var spännande för Mr.Kim fick dela ut stipendium till dem bästa eleverna. Det fanns också priser för dom som hade noll frånvarodagar, en frånvarodag. Det var ganska många där och man fick kaffe, te och ginsengdryck. Mr.Kim gillade ginsengdrycken men det gjorde inte jag. På kvällen innan hade Oscar gjort ett bambuspjut som vi skulle jaga fisk med. Jag och Karin hade gjort facklor så vi kunde se när det var mörkt.
 

5 kommentarer

  1. Göran Sundqvist

    Hej!

    Jag är intresserad av var skolan låg. Är det på ön som heter Jin-do. Om man söker på Jodo så får man ingen träff.

    Göran

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.