Eriks Reseblogg

Nytt år, igen!

Igår var det nyårsdagen enligt månkalendern. Vi fick åka till Mr.Kims äldsta bror, han bodde i en stor lägenhet. Vi fick äta traditionell frukost med en sjögrässoppa. Sen skulle vi buga för dom äldre, vi fick pengar när vi bugade. Efter det fick vi åka till ett museum. Där fick vi flyga drake, kasta bambuspjut och spela ett traditionellt spel som heter . Det var som fia med knuff fast med en annan spelplan och istället för tärningar så var det fyra pinnar som var släta på en sida och runda på den andra. Om pinnarna hamnar med släta sidan uppåt så får man gå lika långt som antalet pinnar med släta sidan uppåt. Lite info om spelet: här!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.