Eriks Reseblogg

Rymdbas i Korea

 

Idag har vi varit på ett rymdmuseumet Naro Space Museum. De hade inte öppet när vi kom dit så vi gick ner till stranden och byggde en flotte av bambu och rep som vi hittade på stranden. Jag och Oscar hoppade i men vattnet var väldigt kallt och flotten sjönk. Inne i museet fanns olika saker som förklarade bland annat gravitation, jordens rotation och en massa annat. Det fanns också ett tyngdlöshetsrum fritt från gravitation. Mamma snubblade och föll ut för trappen och Mr Kim skällde ut de på museet för att de inte hade en säker trapp. 

 

 Flotten skjunker !! 🙁

3 kommentarer

 1. mormor och morfar

  Hej !
  Synd på flotten, men hur gick det för mamma gjorde hon sig mycket illa ?????
  Välkommen hem , i morse hade vi 30 gr. alltså kallt .
  Ormen och kaninen

 2. brittmarie

  Hej familjen Sundqvist!!
  Intressant besök på museet!! Kreativ att bygga flotte och att sedan hoppa i kalla vattnet. Modigt! Magda vad hände. Hoppas att hon inte skadat sig allvarligt! Välkommen hem och hoppas att kylan har släppt greppet…kram på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.