Punkt 1 – Jakten efter ett jobb

Just nu försöker jag hitta ett jobb. Jag har gått arbetslös ganska länge. Har mest haft korta tillfälliga jobb sen jag slutade studera. Undantaget var vikariatet jag hade inom särskolan. Mer om det i ett tidigare inlägg

Juli till början av sept.ember hade jag ett extrajobb som reklamutdelare. En gång i veckan kommer det reklam som jag ska sortera och dela ut. Egentligen är det ett ganska skönt jobb om man som jag tycker om att röra på sig. Det hade dock sina nackdelar.  Att sortera och dela ut 46 kg reklam för en struntsumma känns däremot inte alltid så motiverande. Jag räknade ut vad jag skulle få i lön om det varit ett heltidsjobb. Jag kommer inte ihåg den exakta summan men jag hade inte kunnat leva på det så därför slutade jag när hösten närmade sig och jag planerade en flytt från Vännäs till Umeå. 

Nu letar jag, som jag tidigare sagt efter något liknande det som jag hade i Umeå. Men det är en tuff arbetsmarknad. Alla tips på jobb i Skellefteåtrakten tas tacksamt emot. Jag är öppen för nästan de allra flesta realistiska förslagen.

Hoppas att inom kort få skriva om nervositet inför kommande intervjuver och glädjeskrik över att äntligen fått det där efterlängtade jobbet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Lina

    Haha, men visst var den bra? Kronjuvelerna alltså.
    Har också jobbat som reklamutdelare för posten. För mig hade det även den fantastiska bieffekten att jag drog in för mycket frisk luft och fick inflammation i bröstbenet, haha! Hur man nu lyckas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.