Ursäkta Kommunen

Glömde bort er i den stora villervallan i morse. Kommunen ska ochså vara med och arrangera vår näringslivsfest, glömde att nämna det.

Tycker faktiskt att det är en ganska positiv signal ändå att några uppmärksammade mig på att kommunen glömst bort, för det betyder att människor läser det man skriver.

Sitter i Umeå idag och det är en plusgrad och lokalbussarna har slutat åka för att det är för halkigt ute, hur kan det komma sig att människor vill flytta till kusten?
Fast det kanske beror på att det inte är 22 minusgrader som det var hemma i morse.

Det ramlade just in ett svar på vår frågesport som kan ge 2000 kr i presentkort så här inför julen. Blir faktiskt lite förvånad vilken koll många verkar ha i näringslivsfrågor i kommunen, imponerande.

Men nu är det nog slut för idag, så god natt allihopa.

 

6 kommentarer

  1. Företagarna Storuman

    Svar till Gunnar Andersson (2011-12-13 13:42)
    Tråkigt att konstatera att Gunnar uttalar sig i något som han faktiskt inte har en aning om. Vet inte var det över huvud taget nämts något om pengar från omsorgen till företagsparty, men det vore kul om du kunde precisera din kritik.

  2. Gunnar Andersson

    Eftersom du skriver att Kommunen skall vara med och arrangera festen tolkade jag att vi även skall dela kostnaderna,Har jag fel så får jag väl be om ursäkt . Du kanske kan förklara hur det ligger till ?

  3. Företagarna Storuman

    Svar till Gunnar Andersson (2011-12-13 21:28)
    Ingen större fara. Vi tror att det är viktigt att vi och kommunledningen jobbar åt samma håll och tycker därför att det vore kul om vi kan arrangera något tillsammans. Vi är på ett tidigt stadium så vi har inte över huvud taget diskuterat upplägget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.