Magi & rödvinsfylla

Igår var en sån där magisk kväll som inträffar då och då. En kväll man skulle vilja pausa så vi får stanna där tillsammans. Då man återigen påminns om vilka fantastiska skator man har intill sig. 

En sån där kväll då man önskar att man aldrig växer upp och att livet kommer se ut såhär för alltid.

En kväll då man dricker alldeles för mycket rödvin och pratar alldeles för högt. Kanske gråter en skvätt för att vinet gör en sentimental och man samtalar om  på tok för jobbiga ämnen för en lördagkväll i Februari.

En sak jag gillar mest är att bland oss är inget tabu.

Vi pratar högt om avföringsprover och fontänorgasmer. Vi rappar till Eminem och dansar som galningar till I like big butts.

 Vi disskuterar politik och vi inser våra likheter och olikheter. Vi har olikheter i mål, drömmar och livssituationer. Men det spelar ingen som helst roll. Vi stöttar varandra.

Vi kan bryta ihop, bryta upp och bryta ben tillsammans och det finns ingen som jag är så trygg och stark hos som när jag är tillsammans med er.

 

Ni ser rakt igenom min fasad och jag som många gånger säger att jag klarar mig själv. Men det gör jag verkligen inte. Jag klarar mig inte själv.

Mina vänner är de ärligaste personer jag känner och det älskar jag dem för.

Var inte meningen att det skulle bli någon form av lång ömhetsförklaring det här men det gled in på det spåret och så låter jag det vara.

 

Vore hemskt om jag vaknade upp i morgon och livet ser annorlunda ut och jag inte kan minnas sist jag talade om för er hur fantastiska jag faktiskt tycker att ni är.

Var och en utav er.

 

Etiketter: ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.