Onyttigt med dator och tv

Galen Pannan kommer jämt att tänka på godsaker när denna antingen sitter framför datorn eller tvn. Jag får hejda mig för att inte falla dit för mycket, en näve av något kan vara sådär lagom. Men det är tvn och datorn som får mig sugen, inte själva godsakerna.

Våren är här, det har den varit ett tag men många har inte trott på mig. Det kommer inte att bli mer vinter förrän i höst, nu är sommaren snart här också. Längtar att få grilla, vara ute sent på kvällarna i ljummen temperatur, känna doften av nyklippt gräs, få gå runt med bara armar och ben.

Det sista kunde förstås tolkas på två olika sätt. Jag har senaste dygnen tänkt på de som är som mest utstötta i vårt land, det brukar i och för sig vara en tanke som flyger igenom mig ofta, men hur många det faktiskt är som inte har någon att luta sig mot när det är som värst.

Kanske säger några att de har satt sig i den situationen själv eller att de fick skylla sig själva. Galen Pannans hjärta fryser av att tänka på hur hemskt det kan vara, men hjärtat är varmt av det Galen Pannan har och önskar att fler fick ta del av det.

För när Galen Pannan sitter framför datorn eller tvn har jag det varmt, och faktiskt, mitt största bekymmer då är att hålla mig från godsaker. Är inte det ett väldigt litet problem?

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.