vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Sitter gott här vid rastplatsen i Stugun………..

2013-08-02
kl.16.43
Gott att bara sitta och titta ut över Indals-älven hundarna badat flera gånger nu i dag, de verkar som de förstår att snart ger vi oss iväg en stund i kvälls-värmen, vet ej hur långt det blir, men nån km ska vi väll orka med. *L*
Har ett par alternativa tält-platser jag vet om, vi får se, kanske, kanske ner till Krångede.
Det har rullat in många rastare här under dagen, bl.a. så kom ett Hollänskt par som befann sej visd Vojmån när jag var där, de campar nu 2 veckor vid Hammarstand, dä de har bekanta för att plocka hallon och blåbär, hjortron har de med sej från vistelsen i Vojmån. Trevligt med lite överraskningar. Ringde till en bekant och han kom, så jag bjöd på kaffe med dopp.

En kommentar

  1. J.Rietsema

    Vi hoppas att det går bra med dig och hunderna Vi Enno och Janny var vid Vojmån och i Stugun .Vi campar redan 20 år hos Kenneth och Rita och trivs där mycket.Vi var också där innan det var en camping med många andra fiskarna Trevligt att träffas er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.