vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Ja, ibland hinner man nästan inte……………

2013-08-05
kl23.55
Blinka förrän nästa överraskning dyker framför en. Han knappt passera Krångede, så kommer jag på raksträckan, kommer en mans person ut ur skogen, oj hinner jag tänka. Han stannar tittar bort mot mej, går vidare, stannar , som att han inväntar mej längre fram.
Han trodde jag var utlänning, hade inte sett nått liknade ,tidigare. Jag, snabbt talade om att jag var på väg österut och tanken var att vandra fram i natten till Hammarstand, Men först måste du få en kall öl, säger han, ja man tackar och bockar blir svaret.
Väl inne på tomten, hos Irja och Bosse så kommer fler personer ut och tar i mot, Dej har jag sett tidigare säger en kvinna,(Elenor såg dej i onsdags vid OK-macken … Körfältet Östersund, jag replikerar, ja, jag gick in o handlade lite på macken innan vidare vandring.
Jag blev alltså inbjuden på en kall öl, tanken var givetvis att fortsätta, men de hade två barn på gården, Lovis och Simon, de blev så förtjust i flickorna och hundarna i dem. De hade precis avslutat ett surströmmings ätande, ( luktade väldigt gott ) Jag blev erbjuden att stanna till för natten, OK sa jag, en hel-trevlig kväll, med kaffe nyplockade smultron på tårtan och en aveck, där delades den med Oskar till påtåren, de ni………vad säger man om detta.
Jag befinner mej i en husvagn, modell större, där får vi husera i natt, jag och flickorna….. vilken överraskning.
Vika människor man bara träffar på av tillfälligheter,, hade jag passerat 2 minuter tidigare hade jag nog fortfarande genom natten vandrat
Ja så slutade denna dag den 5 augusti 2013…………….

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.