Blogg och nationaldagen

Jaha så har då även jag anammat bloggtrenden. Gillar ju att hålla på med teknik så varför inte prova uthålligheten i att blogga. Jag tror inte att det blir bloggande varje dag. Men visst händer det många intressanta saker som man kan kommentera.
Ni kommer att få läsa om lite ett som annat. Från politikens värld kommer det nog mest. Även från mina uppdrag i övrigt och naturligtvis kommer också omvärlden att kommenteras.
Det händer ju faktiskt en hel del i Vännäs också. Just nu debatterar vi vård och omsorgsnämndens övergripande mål. Där är vi inte överens med majoriteten.
Vi anser att individens önskemål etc. är viktiga före systemet. Naturligtvis är systemet också behövligt för att hjälpa dem som ramlar mellan men individen och dennes önskemål ska vara som en ledstjärna för oss inom både skola, vård och övriga förvaltningar.

Det är ju nationaldagen idag och jag antar att du har firat på ditt sätt. Jag råkar ha mina två äldsta barn i Norge och tagit del av det firande som där sker på 17 maj. Tänk om vi kunde ta efter lite av deras firande. Man mår bra av att fira och ha fest. Då tänker jag inte på den typen av fest där det går ut på att dricka så mycket alkohol som möjligt. Utan jag tänker på de fester där gamla och unga tillsammans äter en bit mat och umgås på ett trevligt sätt. Mer av detta i vårt land.
Själv ska jag just till en så bjudning nu och det ser vi fram emot. Att få samtala med goda vänner och umgås är trevligt och det ska man ta tillvara på. Och nog blir det ett och annat samtalsämne om politik kan jag tänka.

Länge leve Sverige?..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.