Hur dyrt?

På eftermiddagen idag så började vi vårt budgetarbete. Budgetutskottet hade sitt första möte tillsammans med förvaltningscheferna för att höra deras framtidsversion vad som kommer att hända under året 2011. Det är den budgeten vi nu ska försöka fördela

 

Kom just hem från distriktstyrelsesammanträdet i kväll. Vi höll till i Robertsfors denna gång. Och nu blir det dyrt igen. Det är inte så att jag har köpt nåt intressant. Jo i och för sig kan man kanske säga så. Jag köpte ett kort efter vägen. Ett mest troligt väldigt dyrt kort. Fotografen satt alldeles vid vägkanten i en fyrkantig vit box.

 

Som det mest sanslösa i sammanhanget hade jag tidigare stängt av GPS varningen för fartkameror. Så den varnade mig inte heller. Så nu återstår ett hopp att kortet blir så otydligt så det inte går att bevisa att jag är ute och kör för fort.

 

Ja ja jag vet att det är önsketänkande. Men det kan man väl få göra nån gång också. Jag brukar försöka se det positiva i det mesta för det blir liksom lättare då.

 

Det positiva i detta kan vara: o så härligt att få bidra till lönerna till de personer som jobbar inom rättsväsendet. Men visst låter det lite krystat….

 

Nu återstår att se vilken summa kortet kostar och om mitt nuvarande kort får en inkallelseorder som det hette i kriget när staten behövde nåt. Är det nån som anmäler sig som chaufför?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.