55 år

55 … nu börjar mina svagheter märkas. Enlig repskapet föll jag på grund av åldersskäl!?

Nu ska vi komma ihåg att det var jämt, det var slutligen lotten som avgjorde.
Robertsfors s-förening ville ha yngre krafter och hur mycket jag än försöker kan jag inte göra mycket åt min ålder. Jag tolkar det så att Robertsfors Arbetarkommun har många och starka kandidater till förtroendeposter, inte minst med tanke på att vi förnyat fullmäktigelistan med många nya och unga namn. Patrik Nilsson är också en mycket duktig kandidat och kommer definitivt att axla rollen och klara jobbet.
Däremot kan man fråga sig om det inte i lägen med goda kandidater skulle ske någon form av provval hos medlemmarna. Hur som helst är det slutligen väljarna som avgör och det viktigaste nu är inte vem som toppar listan utan att byta majoritet i kommunen.

3 kommentarer

  1. Kalle

    Många ”unga namn” skriver Hans. Men det gamla gardet med pensionärerna Haldo Eriksson, Ove Lindström och Kjell-Åke Nilsson verkar inte ha någon avsikt att släppa kontrollen. Dom sitter lugnt kvar.

  2. Steff Persson

    Vi blir bara gamla och de unga tar vid. Erfarenhet visdom och kunskap har inte längre något värde.

    min Pappa jobbade med dig på BR erikssons på stenålder 🙂

    Stefan

  3. Hans Lindgren

    De sorgliga är att man inte känner sig specielt gammal, men när jag tänker tillbaka på Br. Eriksson så har det onekligen gått en tid. Men jag kommer faktiskt ihåg några namn därifrån Göte, Svante, Henry, Jack och chefen Rune.
    Tyvärr finns det några jag glömt, men om jag inte har alldeles fel är det Göte som är din far?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.