Dum, dummare…………

Så hade jag tänkt lägg lite energi på att skriv lite i bloggen. Tyvärr har snöproblemet hindrat i stort sätt all annan sysselsättning de sista dagarna. Efter snöröjning och takskottning har inte orken riktigt räckt till för arbete mera inriktad på den pedagogiska linjen. Men nu sitter jag i alla fall vid datorn och längtar faktiskt ut, solen skiner och kylan är överkomlig. Att slippa argumentera för Jenningsskolans bevarande känns också skönt efter fullmäktiges beslut. Hoppas bara att majoriteten inte sätter fler käppar i hjulet för skolan.

Jag kom osökt att tänka på ett mera oseriöst yttrande i kommunstyrelsen vid ett helt annat ärende, det var en centerpartist som uttryckte att kan dom vara dum med oss så kan vi vara dum med dom.  Det är förmodligen ett antal i majoriteten som upplever just detta, att fullmäktiges beslut som gick emot den regerande majoriteten främst centerpartiet är just att vara dum med oss. Vi får hoppas att den typen av yttrande mera är att betrakta som olycklig och fällt i ett uppjagat tillstånd och inte ska belasta beslutet om Jenningsskolan.
 
Nåväl nu tänker jag faktiskt följa min längtan och ge mig ut i snön. Tyvärr måste traktorn repareras först eftersom en liten försmädlig rem gav upp i snöstormen. En ovanligt viktig rem som ger både ström och kylning till motorn. Åtminstone tyckte traktorn det eftersom den avslutade snöröjningspasset med en rjäl protest, den skickade ut ett ordentligt moln av vattenånga och stal alla ström från batterierna.
Så kan det gå om servicefunktionen inte fungerar som den ska, lite att tänka på när vi nu i kommunen ska börja städa betydligt mindre, slutar det också med att normalt döda ting helt enkelt ger upp och måste bytas ut.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.