Honolulu dag 3

Sov lite dåligt för någon höll på flytta runt möbler i rummet ovanför mitt i natten vilket var lite störande. Började med standardfrukosten, rostat bröd med marmelad, en mugg med ananas, en crossiant och som dricka en mugg guava-juice sedan en kopp kaffe för det finns inget annat. Ingen höjdare men jag har köpt lite yoghurt och havregrynsgröt för att dryga ut det lite.

Hängde med Jimmy o Johan som skulle sola på Waikiki Beach men jag promenderade vidare till stora köpcentret för att hjälpa min sambo med att uppgradera hennes dator. Hon hade skickat med ett gammalt batteri som jag bytte ut men operativsystemet får man köpa online fick jag veta. Jag kan ingenting om Apple o Mac men det skulle vara mycket billigare att köpa grejorna här.

Sedan på kvällen joggade jag till sportkomplexet på andra sidan kanalen för att simma med mastersgänget vilket var väldigt givande för mig. På kortare sträckor fanns det några snabba simmare men när det blev längre var det ingen som hängde med mig. Sedan sen middag på IHOP och sen hopp i säng. Johan o Jimmy som hade varit ute kvällen före var riktigt knäckta och jag tror de somnade redan vid halv-9.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.