Helena Abrahamsson, Storuman

Hä är väl ändå typiskt.

De tre senaste gångerna jag varit och handlat så har jag tänkt köpa toalettpapper, eftersom det den senaste tiden stått en rulle med hushållspapper bredvid toaletten. Trots att jag vet att det behövs köpas så har jag glömt det varje gång.. Varje gång! Denna dag, precis innan jag skulle åka hem från jobbet, så kom jag på denna nödvändiga produkt som skulle handlas till min lägenhet.

När jag gick runt i butiken så gick jag runt och mumlade för mig själv. ’toapapper, toapapper, toapapper..’ Men som det vanligtvis brukar bli när man handlar så kommer man på fler saker som skulle vara bra att ha hemma i kylskåpet. ’toapapper, toapapper, toapapper..’ Mycket hamnade i min korg. Proviva med vinbärssmak, mjölk, fil, flingor, clementiner osv… Väl framme i kassan så kom jag på det. Toapapper var det jag skulle köpa! Så jag sprang tillbaka, hämtade ett paket Serla toalettpapper, och gick tillbaka till kassan med ett belåtet leende på läpparna. Nu kunde jag släppa det från min hjärna!
Jag betalade i kassan, tog min tunga kasse med varor, och gick ut till bilen. När jag satt mig i bilen så ser jag den snälla kassörskan komma springandes med mitt toapapper (!) i handen! Jag lyckades glömma det på rullbandet, förbaskat också. Hädanefter blir det handlingslappen för mig.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.