Helena Abrahamsson, Storuman

Julrusch!

Nu jobbar jag varje fram till jul på Utrustad! Märks att julruschen börjat komma igång, många som ska inhandla sina julklappar. Och jag som inte ens handlat alla mina än! Blir spännande och se hur jag själv ska hinna handla allt nu när jag jobbar varje timme som butikerna i Storuman har öppet! Men vi får väl tro på ett julmirakel?

På tal om asfalt (eller de senaste kommentarer jag fått)..
Jag tycker om att skriva och vill gärna få min röst hörd, men i och med att man bloggar så blir man en offentlig person. Tycker det är roligt när man får positiva åsikter/kommentarer om vad man skrivit, både kommentarer jag fått i bloggen plus kommentarer som folk sagt till mig bland annat när jag jobbat i butiken! Men jag blir mindre glad över de två senaste kommentarer jag fått av någon ’fundersam’ person.
När jag skriver i bloggen så är det saker som rör MIG. Är inte säkert alla vänner/bekanta vill få saker om dem publicerat i bloggen. Och denna blogg har jag inte för att skriva saker om andra heller, utan den handlar just om mina åsikter och tankar!
Tonårsliv är ganska speedat eller vad man ska säga. Allt går så fort. Eftersom man är ung och impulsiv så kan relationer (dvs. partners, vänner, bekanta) ändras ganska fort! Börjar man en gång ta in för mycket i bloggen om sitt privatliv så måste man uppdatera om det så fort någonting förändras i livet. Och det är ju inte det jag vill att min blogg ska handla om!
Det enda jag kan vara riktigt säker på är jag själv (och familjen såklart!). Just därför så skriver jag denna blogg om mig själv och mina tankar. Jag har inte nämnt mycket ur mitt privatliv, och kommer inte göra det heller. För det hör helt enkelt inte hit! Min blogg är ingen kontaktannons, vänligen respektera detta.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.