Helena Abrahamsson, Storuman

Början av 2009.

Det är en ny start på året nu, fyllt av nya möjligheter.

Idag vaknade jag med ett tungt huvud mot min kudde, och jag kände mig inte alls sugen på att kliva upp. Igår blev det en uppesittarkväll där jag funderade om framtiden. Idag är det den 2:a Januari, alltså är det bara en vecka kvar tills jag får antagningsbeskedet om eventuella studier i framtiden! Jag vet redan att jag tagit mig in på en kurs i mars, men gjorde sen anmälan på en kurs som startar redan vecka 4. Så håll en tumme nu för mig att jag tar mig in på den också! Ser fram emot att göra någonting annat ett tag! Men kommer även jobba i Storuman rätt mycket så det känns som en trygghet att jag inte kommer flytta helt ifrån Storuman och familjen.

Ska det känns så här jobbigt att vara ung? Innan jag bestämt mig vad jag egentligen vill göra med mitt liv. För att man överhuvudtaget ska komma på detta så tror jag att man måste testa på saker. Livserfarenheter är alltid bra! Dessutom så känner jag hellre att jag testar på saker när jag är ung, än om sisådär tio år då man kanske har en familj. Men att fara iväg kan också göra väldigt ont eftersom jag flyttar långt ifrån de människor som betyder mycket för mig. Fast jag känner att detta är någonting jag måste göra så tror nog att det kommer bli bra. Man ska passa på att göra saker när man är ensam då mina beslut endast inkluderar mig, för sen när man skaffar familj så finns det så mycket andra människor som blir påverkade. Nu har jag ju bara mig själv att se efter! Så nu är det bara att vänta på antagningsbeskedet och så ser vi vad som händer.

Hoppas alla haft ett bra avslut på 2008!
Själv var jag nykter på nyår, om vi inte ska räkna en liten klunk champagne på tolvslaget. Var riktigt skönt att slippa vakna med smärtande huvudvärk på morgonen som jag antar många inledde det nya året med?

2 kommentarer

  1. Erold Skarven

    Jag tycker att det är roligt och förhoppningsfullt det du skriver,och jag är då en som önskar dig all lycka i framtiden.
    Enl mig så verkar du otroligt förståndig på ett roligt sätt,och jag vill att du skall få en ljus framtid.
    Jag gillar inte förmaningstal om sprit,men jag kan bara säga ,att för min del är jag lycklig för att jag har klarat mig från allt detta ”dagenefterillamående”(31år nu),för livet är för kort för att räkna bort trevliga dagar ,helst då man är ung!
    Prova på saker kan man ändå har jag upplevt,men med hjärnan inkopplad Helena,det vet nog alla,men det jag ville var bara att önska dig lycka till bruttan……..Error

  2. Helena Abrahamsson

    Hej Erold! Tack så mycket för din kommentar. Det känns väldigt stärkande att få lyckönskningar som jag kan ta med mig i livet! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.