Träning och hälsa

Min träning

Jag gillar som sagt träning. Jag är inte den vanliga gymråttan utan gillar funktionell träning. Till exempel kör jag mycket hemmaträning. Jag har gått på gym i perioder, men på det senaste så har jag använt mitt hemmagym. Främst för jag är rädd för att få Corona. Jag är nämligen ovaccinerad.

Dagens träningspass

Jag tänkte försöka börja dela med mig av mina träningspass. Idag körde jag detta passet: https://lifeinahappyway.sporthalsa.se/2020/10/19/cirkelpass-v-43-2020/

Jag har nyligen köpt hem en stepbräda av denna modell så det var riktigt kul att inviga den. Kan återkomma med recension senare.

Passet gick bra men det var riktigt tungt, jag svettades så mycket så fick torka av mig med en badhandduk typ hela tiden…

Min redskap hemma

Jag har som sagt en stepbräda i mitt hemmagym. Men även gummiband, yogaboll, matta, yogablock och en balansplatta. Jag vill köpa hem hantlar som nästa grej. Nu ska jag iväg till jobbet snart, vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.