Inger Baer-Omma, Tärnaby

Ny attack mot Ängesdalslia.

Hej igen.

Nu är jag tillbaka från ett nytt försök att nå Ängesdalslia på skidor. Toppen idag också, solklart och fina skidspår. Allt perfekt, men, i en brant utförslöpa när farten är som högst på skidorna, då blir det tvärstopp bakåt. Effie kröker rygg….och skall till å skita. Mitt i spåret, och jag svär ve och f…bannelse åt den hunnrackarn som väl kunnat vänta tills vi kom hem!
Hundar skall ju inte skita i skidspåren, det är liksom en tyst överenskommelse här i Tärna, men vad gör man mot naturens lagar, och hunnstackarn begrip ju ingenting om vad man inte får göra här och nu.
Jag måste ju fixa bort skithögen från spåret, och nu grämer det mig att jag inte har min PooPoo-Spoon med mig. Just jag, borde ju en sån med mig, jag uppfinnaren till PooPoo-Spoon. Jag borde vara det goda exemplet och ha med den överallt, detta lilla fiffiga redskap som skall medverka till att man inte skitar ner i naturen.
Jag fick ta till med skidan istället för att rensa bort hundskiten, och som tack för besväret fick jag en ny smorning under skidbelaget….!!! Och nu blev det plötsligt ’klobba’ i kallföret. Jag avbröt och for hem.
Men nu är jag glad igen, det blir dop imorgon i Margareta kyrkan i Lycksele. Jag har packat bilen full med kött-och fisksoppa och hoppas det inte skvinker ut under resans gång neröver.Det skall ju bli dopkalas för mitt lilla söta barnbarn.

Hej då

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.