Joanna Gillisson

tja

Nu är det bara några dagar kvar till jag åker hem, söndag liksom! Shit. Har gått så sjukt fort. Hemskt att lämna alla här, jag gillarjurom. Åh, fast jag läntar hem så himla mycket till Iza och Linn och mamma och Frida och alla! Åh nästa vecka kommer bli kung!

På fredag ska Jag, Hermann, Sandra och Hugo servera på nån klassfest reuniongrej på nåt världshus för 90 pers, det kommer bli king! Tack gud att jag slipper stå i baren på Kaia som det först var tänkt.

Och alltså du ska veta vad som hände när jag skulle stänga i måndags! Jag stod vid kassan och skulle slå ut dagsuppgöret, så hör jag hur det värsta bankar på entredörren. Där stod en fet jävla mustach och en halvkraftig ganska kort typ turkgubbe. Han vinkade att jag skulle komma dit men jag ba chitt my god jag dör så tog jag med mig kassan och smet in på kontoret. Sen! Ser jag mellan persiennerna hur han går utanför fönstret till kontoret och lunkar, sådär som man gör när man väntar på nåt du vet. Han gick ju lätt runt och väntade på att jag skulle komma ut! Jag ba åååh mamma och släckte alla lampor så att han inte skulle se in och smygräknade kassan från ljuset av datorn och va jätterädd. Sen vågade jag inte gå ut själv så jag ringde Herman så att han fick komma och möta mig. Det var jättehemskt! Stackars mig. Uhu. Det är sämst att man måste stänga ensam.

För övrigt är jag sjuk som ett svin, hade feber som satan i måndags när jag stängde. Det värsta ilade i bena och armarna hela dagen, inte skönt! Nu är det bättre men jag hostar på nätterna så jag sover sjukt dåligt. Hu. Skönt att dessa intensiva svinarveckor snart är klara, min kropp börjar vikna! Jag kommer bli så sjukt rik när jag får lönen den 9 Juli. Olala!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.