Joanna Gillisson

Det vankas amerikatt.

Har vigt ungefär hela min sommar åt alla möjliga pappersgrejer, TOEFL test jox, student visum intervju strul osv osv, men nu verkar det som att allt börjar lösa sig! Ska på intervju nu på onsdag i Stockholm och åker över sen veckan efter det.

Skall alltså över och plugga och åka skidor för ett universitet i Lake Tahoe, Nevada. Känns galet kul, blev värsta i sista minuten hittepåt där i våras! Jag som egentligen skulle plugga basåret i Sverige och inte alls haft nån tanke på att dra över redan nu till hösten. Får la se hur länge jag blir kvar, har fått scholarship för fyra år i alla fall så det skulle ju vara trevligt om man kunde komma på vad man vill plugga på riktigt så att man kan utnyttja dom åren till nåt vettigt liksom! Det är synd att det inte går att plugga medicin där och sen jobba i Sverige, för det vill jag ju som egentligen.

Är annars i Östersund och ska va här till på tisdag då jag drar ned till sthlm. Sen är jag hemma i en vecka innan jag flyger över, åh, har galet mkt att göra då. Hu. Måste städa ut mitt rum och packa ihop mitt liv i flyttlådor igen och ställa bort hos mamma. Men har inte varit ledig mer än två dagar i sträck sen i maj så det ska bli galet nice!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.