Joanna Gillisson

En förtydling om artikeln i VK idag.

För de som kan ha misstolkat delar av artikeln idag(http://www.vk.se/Article.jsp?article=295229) så vill jag vill understryka att de förutsättningar jag gavs på tärnaby skidakademi var de bästa jag någonsin haft och någonsin kan tänka mig få. Så att ingen får det om bakfoten!

Jag vill också påpeka att jag inte är bitter på sverige och sticker till USA nu för att jag är less på att jag blev bortvald i fjol, för i fjol slutade jag ju typ mitt i säsongen. Jag åker till USA för att jag vill ta chansen att uppleva grejen med college och college skidåkning, inte för att satsa på nytt.

Jag blev less på skidåkningen i fjol. Jag blev less för att åren innan blivit bortvald vid flera uppenbara tillfällen och tillslut börjat inse att eftersom jag inte var som bäst när jag var 16 så skulle jag måste överbevisa som fan för att slå mig in och tillslut blev jag helt enkelt less på att försöka. Det är inte kul att köra FIS i Sverige längre när man gått ut skidgymnasiet, jag åker till USA för att det känns sjukt kul att göra nåt nytt!

Då var det förtydligat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.