Joanna Gillisson

God morgon!

Nu är klockan 07.04 här i Lake Tahoe och jag har just vaknat. Har inte haft tid att skriva nånting sen jag kom hit för det har varit galet speckat schema hela dagarna och massa administrativt fix efter det. Sjukt mkt pappersgrejer för att registera sig på alla kurser och få schemat att stämma!

Vi var iaf på ropes course igår och jag blev fett solbränd, det är sjukt va solen steker här på 2000 meters höjd. Jag hade tom spf 30! Dagen innan det var vi på hidden beach, det var asfint med klippor grönt genomskinligt vatten och grejer. Jag gillare!

Fast jag gillar inte att jag inte har något att sova med, för man skulle ha med sig eget täcke, kuddde och bäddmadrass. Jag hade en liten känsla av att jag läst nåt om det innan så som tur var så snodde jag iaf med mig filten på flyget och minikudden man fick där. Så just nu sover jag på överslafen av en våningssäng med ett lakan som mest är en korv längs väggen, en flygfilt och en kudde på typ 20×15 cm. Galet att jag ändå har sovit råbra alla nätter! Vi ska iaf in till Reno på söndag och shoppa, då ska jag köpa grejer.

Skriver mer nån annan dag, ha det bra!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.