Joanna Gillisson

Mammoth, thanksgiving and LA

Har glömt att berätta att jag var i mammoth mountain i fredags, säsongspremiär! Var så sjukt kul att åka igen, jag har ju för sjutton inte stått på ett par skidor sen i mars. Hade helt glömt bort hur mycket jag gillare. Fick sjukaste träningsvärken i ryggen dock, men det får man la ta.

Upcoming är ju thanksgiving. Ska på thanksgiving dinner imorgon, det skall bli festligt. Sen åker jag till Mammoth igen på torsdag morgon och stannar till lördag. Det ska bli fett, vi ska åka bana!

Sen har vi ju thanksgiving break då hela nästa vecka. Åker nu på söndag till Los Angeles med Corey, ska bli så sjukt kul! Hans kusin (som nyss har sålt ett movie skript till ABC för 5 miljoner dollar(!!!!)) är gift med en kille som håller i the Jay Lenno show så vi ska dit och backstaga + att Corey har familj och vänner över hela hollywood så vi ska hajka runt och sova hos dom. Tråkigt!!

Jag är dock lite rädd att han ska bli aspackad (som vanligt) och sticka iväg med nån brud (som vanligt) och att jag ska tappa bort mig, men jag hoppas att det ska va lugnt 🙂 Jag ska ju iaf lätt ta med mig min fruktansvärt högtekologiska telefon, som gick loss på ca $14.
 

Angie n Corey

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.