Joanna Gillisson

köttbullar

Var i Sacramento och shoppade loss på Ikea igår! Jag blev så lycklig när jag gick där inne, det såg ut exakt som på Ikea i sverige. Till och med namnen på möblerna hette samma, de använde liksom å,ä och ö. Det kändes som att man var hemma!

Vi shoppade sjukt mkt köttbullar och lingonsylt. Efter 42 felkörningar inne i 100 procent enkelriktade sacramento, sjukt uppgiven och förbannad stämning i bilen när vi hamnade tillbaka där vi började för 42a gången, och efter att min kropp varit nära att sprängas ca 42 gånger, så kom vi tillslut hem och kunde steka våra vackra köttbullar. De var inte direkt som mamma scan, men lätt det närmaste jag kommer komma till svensk mat förrän april. De va gött!

Idag är det thanksgiving och jag ska på middag inne i Incline, det ska bli mysigt. Måste bara fixa klart med mina julklappar som jag tänkte försöka få iväg idag, kommer inte ha tid med det under nästa vecka när finals börjar. Jag har insett att jag nog ganska lätt skulle vinna världscupen i fula inslagningar, försökte faktiskt i början men sen insåg jag att jag nog får acceptera min retardness på att skapa vackra presenter. Men det är okej, min mamma har sagt att det är tanken som räknas.

Frukost väntar, see ya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.