Joanna Gillisson

peace in park city

Sjukt skönt att vara här, jag har liksom harmoni i hela kroppen! Angies hus är så sjukt fett och fint, och hennes hundar dödsmysiga. Jag har blivit kär i hennes mops, en svart liten gris som är så otroligt ful att den blir världens sötaste! Den ba vill mysa hela tiden, ilike. Vi var och kollade på när hennes brorsa tävlade nu under förmiddagen, sen släppte angie av mig hemma och nu är hon inne i stan hos tandläkaren. Jag chillar fett i min feta säng och tittar på tv via fet projektor, typ bio grej, det är gött!

Hennes familj är så himla fin, dom är fem ungar och fyra hundar = kaos, men sjukt mkt kärlek! Dom har en golder retriver som är den största besten till golden jag någonsin sett, huvudet är typ lika stort som mitt. Och hur klumpig och all over the place som helst, dreglar som sjutton och vill ha uppmärksamhet 24-7. Jag ska försöka få in lite bilder senare! Dom har världens mix på hundar: besten, en svart minimops, en cockerspaniel som är as läskig för den humpar loss på mitt ben hela tiden (jag blir rädd och gillar den inte), och en liten vit och blyg grej som ser ut som ett gossedjur.

För övrigt har jag blivit sjukt dålig på att ta bilder, jag tar typ aldrig med mig min nikon nu när jag skaffat filmkarmera. Det suger lite! men jag ska föröka ta kort via min film, tror det ska kunna funka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.