Johan Söderling, Vännäs

Vännäs växer med goda idéer.

I byarna spirar idéerna och samhället växer.

Byaföreningen i Strand agerar mot fortkörare och vill ha temporär hastighetssänkning. Samma förening kämpar för att behålla vår vackra allè. I veckan som gick gick jag på möte som skulle behandla frågan om plantering av luckorna i vår allè. Vägverket var med och även kommunen i egenskap av Plan och miljönämndens ordf. Knut Dacklin. Mötet besöktes av intresserade Strandbor och vi enades om planteringsdag i oktober. Förhoppningsvis kommer vägverket att hjälpa till med grävning och käppar till nyplanteringen. Visionen är en allé som sträcker sig från infarten till Överboda ända till Brånsbron vid Vännäsby. Idag är det lite väl många luckor, men det fixas i oktober.

Läser kommentarerna ang. gång och cykelbana i Strand och Brån. Hoppas på gott engagemang från byarna för att lösa behovet.

Vännäs växer vidare.

Vi vill verka för ökad inflyttning. Nåt i den stilen sa jag i intervjun då jag blivit vald som efterträdare till Matts. Vi tror på fortsatt byggande av både en och flerfamiljshus i Vännäs. Vi har så fina lägen i direkt anslutning till våra älvar och möjligheter att bygga finns även runt i byarna. Vännäs är ett gott alternativ att bosätta sig i. Det kommer att visa sig tydligare snart, det är min övertygelse.

Det finns så många goda viljor som jobbar för utvecklingen av vårt goda samhälle. Jag kommer att vara en av dom. Vill du vara med? Hör av dig!

Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.