Styrelsemöte, inspirationsbilder och lätt ångest

Ja, idag så hade vi styrelsemöte med NBV Norr. Som jag skrev igår så fick jag ”vifta med klubban” eftersom ordförande var borta. Var lite nervös först men det gick bara bra. Vi diskuterade och tog en del viktiga beslut, och en del beslut bordlades till ett telefonmöte nästa vecka. Vi var effektiva och var klar redan till kl 12:00

styr

 

Idag har man följt VKs första sida, angående bomben i stan.. Vars är denna stad på väg? innom loppet av ett par veckor har vi både mord och en skarp bomb i stan.. Tråkigt är det.. :/

Tänkte posta lite insirations-bilder.. återigen mest för mig själv, jag bli motiverad när jag ser bilderna.. Är det nån annan som blir motiverad så är det ju ocskå bra! =)

 

Första bilden är 6 år gammal. Då vägde jag ca 110 kg. Det var början på en rätt lång men fantastisk resa.

tjock

 

Andar bilden är tagen för 3 år sedan. Då vägde jag 69 kg.. hade alltså gått ner ca 40 kg. 20 på ”vanlig bantning” och 20 med LCHF.. dom sista 20 kg var ju en fröjd att gå ner i jämförelse med torra kycklingbröst och tonfisk 😛

smal

 

Sen förstörde jag alltihopa då.. så nu är jag tillbaka där jag började.. 106 kg på bilden nedan..
Men jag SKA tillbaka till 70 kg.. FAN va jag ser bra ut på det övre kortet!
front

 

Nu är det snart läggdax och imorn börjar allvaret.. Jobbet… Känns väldigt ångstfyllt att måsta följa massa rutiner och regler igen, måsta jobba 8 timmar, måsta kliva upp tidigt, att ha nån som säger vad jag ska göra och inte.. Jag älskar barnen och kollegorna över allt annat, men jag hatar att JOBBA.. Just denna fyrkantighet och alla måsten och följa mallar, och så kan man inte göra, det är inte vår arbetsuppgift, eller detta ÄR vår arbetsuppgift osv.
Tacka vet jag att jobba frivilligt, Junis där jag lägger lika många timmar i veckan helt gratis, det känns aldrig betungande, där lägger jag upp jobbet som jag vill, och gör det jag tycker är roligt osv, finns inga mallar eller måsten, bara sunt förnuft. Det passar mig bra! =)

Jag jobbar för att hitta olika lösningar för att kunna finansiera ett arvode på Junis som motsvarar min nuvarande lön, föreningen börjar va så stor nu att det behövs nån som kan lägga mer tid på runt om kring saker, det är vissa saker som inte riktigt hinns med nu, så det behövs nån som kan ordna med sånt, och jag skulle behöva själv att få fokusera all min tid och energi på föreningen. Kommer aldrig kännas som ett jobb, utan det är mer att kunna lösa så att jag blir frigjord från mitt ordinarie jobb så jag kan engagera mig mer i föreningen. Har lite olika möjligheter jag tittar på.

Har också en del funderingar på att starta eget om det skulle skita sig med att få loss en helttidslön till Junis. Har några olika ideer. Då är jag också ”min egen chef” och kan styra hur och vad jag vill jobba.

Idag gjorde jag LCHF pizzan igen.. denna gång blev den ännu godare.. håller på twaeka den lite så den ska bli perfekt.
Gjorde en fetaost/cream fraice sås till med vitlök som jag åt till en god sallad. Mycket bra kombo med pizzan.

pizz

Men nu ska jag sluta surra och ta och börja krypa mot sängen. Vi ses.

 

 

En kommentar

  1. Pingback: 3feeling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.