Ett kort inlägg..

Denna vecka har också flytit på riktigt bra.

I måndags hade vi kompiskväll, den första för hösten. Riktigt lyckat och positivt stämning, några nya medlemmar och många vuxna på plats. Vi var ungefär 30 pers med vuxna, körde lekar och tävlingar.
Bland annat ”dricka hållar tävling” när man ska hålla i en dricka med rak arm, den som orkar längst får dricka upp drickan. Samt dansstopp och Limbo. En kanonkväll, som vanligt =)

kk kk2

 

Slängde ihop en LCHF kyckling”burgare” kallad double down.
”Klyv” en kycklingfile på mitten.
Stek bacon i en stekpanna.
Sten sedan kycklingfilerna i baconflottet och krydda med grillkrydda.
Gör en dressing med cream fraice, majo, hackad salgurka, en dutt ketchup & dijonsenap.
Sedan varvar man kycklingfile, ost (ementaler eller cheddar) dressing, bacon, och tomat.
Riktigt gott.

double

Har också gjort en god gryta med fläskytterfile, bacon, kantareller, grädde, dijonsenap och grädde med tomat, som var riktigt god. men ingen bild på det.

Kolla gärna in en till blogg som jag är ”redaktör” för, genom min politiska förening, kring ämnet barnfattigdom, en fråga som jag tycker är viktig. Kommer också delta i en temadiskussion i ämnet.

http://blogg.vk.se/barnfattigdom

Framtidens kollektivtrafik?

 

 

I helgen kommer min goda vän David från Arvidsjaur och hälsar på, har inte umgåtts på ett år, så det ska bli riktigt, ritkigt trevlig och kul.

Slutligen vill jag avsluta med en länk till en artikel som en känd hjärt-kirurg har skrivit, där han ber om ursäkt för att han har felbehandlat patienter under alla år genom att råda dom fetsnål kost, han har nu insett att fett inte är farligt. Tycker alla ska läsa detta:

http://www.kostdemokrati.se/scoop/2012/03/13/varldsberomd-hjartkirurg-talar-ut-om-vad-som-egentligen-orsakar-hjartsjukdom/

4 kommentarer

  1. Pingback: bahis siteleri

  2. Pingback: 1displays

  3. Pingback: A片

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.