Lista

 Barndomsminne 

Jisses va svårt!

Då man var barn ville man ju gärna fara ut och äta picnic i Cowboyskogen. Jag och syrran hade alltid med oss bullar och saft i sirapflaska medan en kompis brukade ha med sig lite annat smaskigt… typ frysta pommes som hon doppade i oboysmet (liten skvätt mjölk och massor med oboypulver). Hon ville inte ens smaka våra bullar för hon hade ju så mycket bättre fika själv. Jag och syrran tyckte alltid att hon hade så smarta och bra idéer… typ som att om man tuggade tuggummi som tappat smaken så kunde man lägga det på bordet ett tag så kom smaken tillbaka, ju längre tuggummit låg desto smarrigare blev det sedan. Provade det nån gång men aldrig igen! Det var även hon som kom på att man skulle lägga hårda karameller i ett glas så det smälte (några dagar alltså) för att sedan dricka upp det som saft. Mmm…. 

Man har ju inte alltid varit så smart… eller fräsch.

 

5 kommentarer

  1. Miss Minnalainen

    HAHAHA! ”hon ville inte ens smaka våra bullar för hon hade ju så mycket bättre fika själv. ” Ja jävlar sånt där gjorde man själv, hade picnics på söndagarna och hade sparat lördagsgodiset. Klev upp tidigt och stack iväg med grannungarna till skogen eller upp på dagisberget!
    (Är ”Barndomsminne” kvällens grilltema?)

  2. Miss Minnalainen

    Annars hade ”Fysikgränd” varit ett underbart grilltema : slå sönder grillen och pissa på den, sen tuttar ni eld på utomhusmöblerna och halsar ur en sjua renat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.