Tre forskare i intervju

Tre tuffa intervjuer med forskare, varav två på engelska, tar på krafterna. Nej, det är inte en vacker tavla som Hédinn här ovanför hade på sitt rum utan en bedårande utsikt. Men så är han också oceanograf.

Det uppgifter och teorier som han levererade fick mig att tappa hakan. Milde tid vad som kan hända!

Jag träffade också Chiara, som var en av de första forskare som jag träffade för fem år sedan. Det hon sade då gjorde stort intryck på mig. Hon är marinbiolog och hade sett förändringarna i nature. "Om djuren börjar ändra sitt beteende måste vi ta klimatproblemen på allvar", sade hon då. Är hon orolig fortfarande efter fem år? Javisst, men det har också skett positiva saker med ett djur som står henne väldigt nära.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.