Höst eller sommar?

Idag ser det sommar ut genom fönstret men känns lite mer som höst i luften. Underbar blå himmel gör iaf sinnet glatt och efter den senaste veckans bedrövelser så känns det ganska bra.

Idag är tredje dagen jag tar kost tillskott med magesium för att lindra de sendrag och ilskna benhinnor som jag dragits med på slutet. Det känns bättre i den arm som senast började värka och benen känns på dagarna mycket bättre, morgon är som vanligt ingen solskenshistoria men det är samma som med nacken -bara att komma upp så fort som möjligt och sätt kroppen i rörelse.

I morgon är sista lediga dagen för detta års semester, de känns lite vemodigt den är över men det blir skönt med rutinerna också.

Mändag är insällelse och genomgång av den kommande terminen och tisdag, onsdag är kurs. Troligt vis är det zoombiliv resterande del av veckan efter 3 dagar med många människor och en ganska hög stressnivå.

Idag är det mycket som borde göras och mer som skulle varit gjort men jag vet inte riktigt om jag kommer att göra något alls, känner mig lite apatisk- ska försöka komma mig till skoaffären för reaplundring iaf, det skulle varit bra med ett par fina skor till hösten, och för mig så börjar den ju på måndag.

Lillebrors MC börjar likna något men nu med säsongen på sista versen så ör den tillsalu för hugade spekulanter.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.