Veckans Playlist V.06-2011 -Gästspotifyare

VECKANS GÄST: Christian Larsson
INFO: Christian presenterar sig själv som en arbetslös fattig musiker och anser att varje genre har minst ETT bra band/artist. Christian må vara en arbetslös fattig musiker, men hans "CV" imponerar med akter som LIVSNEKAD, SVART, SHINING mfl. Veckans lista är enligt honom själv en rätt så bra summering av hans musiksmak. Christian avstod att kommentera varje enskild låt på listan då han rädes över att det skulle skrivas på tok för mycket, men hans förhoppning är dock att någon kanske hittar något nytt i listan som faller denne i smaken.

 


Gästspotifyare

CHRISTIAN LARSSON

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.