Veckans Gratis – Deathcode Society (Fra)


Artist: Deathcode Society | Titel: Ite Missa Est
Format: Demo
| Bolag: Egen release
Genre: Black / Death / Thrash Metal | År: 2009
Låtar: 2 | Ursprung: Frankrike
Längd: 15,06 min.
Hemsida: www.myspace.com/deathcodesociety

Betyg: 9 / 10

Nu har det äntligen hänt, det jag sett framemot ett par veckor nu……..
I min jakt på legal och gratis musik så sitter jag och håller tummarna för varje skiva/demo osv. som jag tankar ner som grisen i säcken att det skall hålla måttet och inte förkastas i mappen #Denied.  Frälsningen kom denna vecka i form av  Franska DEATHCODE SOCIETY.  Denna demo har tydligen florerat ute på nätet sedan 2009 som gratis nerladdning och ingen har sagt något? Va? Dålig stil folk!
DEATHCODE SOCIETY är lite av ett mysterium, åtminstone för mig, iom att det inte går att hitta värst mycket matnyttig information om bandet i fråga, de finns exempelvis inte med på Encyclopedium Metallum: The Metal Archives. Hur som helst, om du ,som jag, gillar musik i stuk med EMPEROR, GHAMOREAN etc. så skall du inte tveka en endaste sekund utan ta en snabb lyssning via länken nedan och klicka sedan genast på "ladda ner" knappen. Fan, det här vill jag ha mer av och DET NU!!!


(Obs! De 2 låtarna ligger lösa på följande sida i både .wav och .mp3 format. Bara att välja vilket du föredrar, högerklicka på vald fil för att spara på hårddisken.)