Blashyrkh+Facebook+Twitter=sant

I det digitalt sammanflätade samhället som vi lever i idag känns det bara naturligt att Blashyrkhbloggen sprider sig ut mot både Facebook och Twitter.

Det finns ett par anledningar till detta, men först och främst handlar det om:

 • Jag går dagligen omkring och funderar på saker som kanske inte riktigt räcker till för att sätta ihop ett helt blogginlägg kring. Här kan Facebook fungera som en väldigt bra kanal till att få ut dessa funderingar och förhoppningsvis även skapa debatt.
   
 • Interaktivitet. Även om jag ibland får kommentarer på mina inlägg så kan jag ofta önska att det kom mer feedback/diskussioner kring ämnen som jag tar upp. Av egna erfaranheter så vet jag att facebook fungerar som ett utmärkt forum för diskussioner.
   
 • Twitter är ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad om när det sker nya uppdateringar i själva bloggen eller i bloggens facebook-sida.

Sen skall jag inte heller sticka under stolen med att mina universitetsstudier satt  en hel del "käppar i hjulen" när det kommer till att ha ett balanserat flöde av blogguppdateringar. Förhoppningen är dock att tillsammans med Facebooks hjälp så skall Blashyrkh kännas aktuell även om blogginläggen blir få till och från. Sen så är det ju så att alla inte har eller vill skaffa Facebook, det är helt ok. Inläggen på Blashyrkhbloggens facebook sida kommer att finnas tillgängliga för alla att läsa, det är enbart om man vill ge sig in i diskussionerna, svara på frågor etc. som det krävs att du är registrerad hos facebook.

 
 

Etiketter: , ,

En kommentar

 1. Minna Grenholm

  Tack för tipset! Du har en av få bloggar som e trevliga å kika in på måste jag säga. Även om du hissar eller dissar så blir det på ett bra sätt å alla har nog en andra chans! Trevlig tanke med kommunikations forum.

  Lycka till med alla käppar i hjulen som alltid leder till något NYTT!
  Tjingeling i fiin dagen! / Minna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.