Tankar om döden


Oh crap, im dead, well, i guess it’s time to go up to heaven…

När jag var liten trodde jag på det där att man hamnar i himlen efter döden. När jag var större trodde jag att alla människor hade en gud som vakade över en, och när man dog blev man en sådan gud. Men nu vet jag faktiskt inte.
Klart jag vill hoppas på att någonting händer efter döden, men jag är inte säker. Man kanske fortfarande kvar på jorden fast man hamnar i en annan dimension. Nej, nu fladdrade fantasin iväg. Eller?

Det som är så spännande är att ingen vet, fast visst har man läst om dom som varit död i typö 5 minuter och de säger att ett vandrande ljus kommer mot en, men jag är inte så övertygad om det. Det kanske händer olika saker för olika människor? Hmm, ja, döden funderar jag på ganska mycket nu, för jag undrar verkligen vad som händer.
Det skulle lixom vara lite "snopet" om allt bara stängde av, och så var det slut…

Vad tror ni händer efter man dör?

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Flaska

    Det är meningslöst och slöseri med tid att grubbla om vad som händer efter döden. Det får man veta när det är dags. Du som är ung har säkert roligare saker att ägna dig åt.

  2. K-ina

    Jag är en ”tant” som bor på din gata, mamma till en kompis till Ebba, och jag måste bara säga att jag tycker att du är fantastiskt duktig på att skriva! Gillar också dina filmer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.