Mormors topp 5 roligaste citat i veckan

Gud Kväll käre behagliga läsare!
Som ni kanske vet så har jag tillbringat hela veckan hos mormor i hennes stuga i Piteå, och hon, speciell, cool och unik som hon är så har jag listat hennes 5 roligaste citat i veckan.

  1. Usch, sikken igelkottsfrisyr mormor har idag! mormor får sig en chock när hon tittar sig i spegeln på morgonen.
  2. – Att dom hitt på va’ som helst nuförti’n! mormor är förvånad över alla fiffiga makapärer som finns på Teknik-Magazinet.
  3. – Men vad ska vi hitt på o äta? Jag är ju it van att lag två mål om dan… mormor är förvirrad i affären.
  4. – Men är heina någe för dejj? mormor undrar vad Two and a half men egentligen är för något.
  5. Huvva se hämst, är det bra? Men värs? mormora är inte överförtjust i SVT’s nya Sience fiction-serie

Ha det bäst så skrivs vi kanske senare
/William

(Alldeles nyss så hatskrev bloggkritiseraren eller vad han kallar sig mormors fina citat, och så kallade han mig tjej! What a psycho! Han har också sagt att bloggaren "Big Papa" ser ut som hans snopp och så vidare. Grr! Och jag håller faktiskt med om att de kanske inte var de roligaste citaten någonsin men när mormor sa det , med hennes dialekt och tonfall, lät det faktiskt väldigt kul.)

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Myh Karlsson

    Hejhej! Jag har gjort mallen själv. Det är lite svårt att förklara men jag ska försöka.. jag har använt mig av usla programmet Paint och har försökt få ”bloggbilden” att passa ihop med ”toppbilden”. Det var väldigt lätt då jag valde att bara ha en enkel vit bakrund i ”headern” och inte som tex lövenbloggaren som har en mer proffsig design. Jag är så dålig på att förklara saker.. men jag hoppas det här hjälpte dig lite iaf! Trevlig helg:)! /Myh

  2. Josefin Isaksson

    Nu hann jag inte läsa vad han skrev om dig, men vad det än var så ska du absolut inte ta åt dig. Han verkar vara en riktig idiot, och om någon är dum mot dig får dom med mig att göra. Och hör sen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.