Det finns idioter överallt

Så en kille som håller på med diverse kriminella aktiviteter tycker att det är skitcoolt att ha en pitbull, Så han införskaffar den och för att göra det "tuff och hård" så bränner nämna idiot hunden med cigaretter!

Antagligen har han även slagit hunden, inte ovanligt att man läser om killar som vill ha hårda hundar som slår dom med knytnäven i ansiktet, sparkar dom..

Och vad blir resultatet? Killen kanske får tillbaka hunden men mest troligt så kommer den stackarn att avlivas…

Pacifist som jag är så säger jag inte vilka tankar som går genom skallen när jag läser detta… Men det skulle göra så att jag var tvungen att totalt ta bort pacifiststämpeln och offra en massa Karma poäng.

 

Jag drömmer om en pitbull, har gjort i flera år men begränsad inkomst, dåliga ben och andra orsaker gör att jag inte kan skaffa mig min drömhund… en nannydog som dom kallas pga deras naturliga vänlighet och kärleksfulla inställning till livet. Detta är en hund som, med rätt ägare är det godmodigaste och vänligaste du kan hitta.

Men det är ju inte en sån ägare som i det här fallet…

Den här killen har effektivt förstört en underbar varelse och det kommer att ta år av rehabilitering för att den ska bli hund igen, om den någonsin får den chansen

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.