I en sal på lasarettet

Där de vita sängar står….

 

Jo jag är kvar och utöver det faktum att jag är förkyld så har jag lyckats med att få mitt livs första spricka i ett ben…. I lilltån för att vara exakt.

Jag fick hem de nya färgerna i seedbeads idag och imorgon kommer en gravyrpenna, givetvis har jag beställt brickor att gravera på men den klarar trä, glas, keramik och metall så jag ska nog öva lite till dess att brickorna kommer 😀

 

Jag satt och sjöng lasarettsvisan härom kvällen och en av de andra patienterna sa att han njöt av att höra mig, att jag hade så mjuk röst… och gudarna ska veta att jag saknar att sjunga.. Man kan ju bara önska efter någon som kan spela akustisk gitarr.

 

Iom. lilltån så har ju träningen att gå avstannat och jag tränar kondis och muskler istället, sådant som man kan göra sittande. Längtar till dess att jag kan gå igen men jag vill inte sabba det mer och göra så att frakturen flyttar sig så det får gå med d3en sittande träningen.

 

Från en väldigt tyst avdelning, godnatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.