Vinterrea!!!!

I min etsybutik har jag en 20% rea som jag kallar vinterrea. Man använder bara koden WINTER20 när man checkar ut

Jag har denna rea för att jag kommer att behöva köpa en del, väldigt dyra, hjälpmedel för att mitt liv ska gå smidigare. Och för att kunna köpa mattor och blommor till mitt hem som min syster har tagit hand om på ett sådant fantastiskt vis, hon och mamma har verkligen gjort mig en stor tjänst med hjälpen dom har gett mig.

Jag skulle aldrig klarat mig utan Ulrika heller, ovärderlig kvinna det där.

 

Men när jag kommer hem behöver jag färg, liv, syre… vad som helst som kan styra bort alla månader på sjukhus..

2 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Hej.. Var hittar man dina grejer på etsy?

  Kan du inte ha en bloppis här i bloggen? Då kanske Du når några stycken i alla fall 🙂 Kul att se dig här på bloggen igen btw. Trist att Du har det så jobbigt just nu! Hoppas det vänder snart! Lycka till med försäljningen och kram på Dig!!

  • Veronica Jonsson (inläggsförfattare)

   Hejsan!

   Jo här har du länken

   Jag har en sjal till färdig som ska upp och jag kommer snart att lägga upp en del läderarmband, en del med budskap och andra med handgjorda pärlor 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.