Varför älskar alla solen så?

Solen och värmen är ju här igen… så igår var jag vaken ungefär 6 timmar allt som allt. Nu kommer snart solen till kök och vardagsrum och då kommer jag antagligen att blacka ut igen, frossa, matthet och så givetvis skallebank. 

Men samtidigt ska man vara artig när folk är överlyckliga över denna plåga… man ska nicka instämmande och säga javisst visst är det trevligt…

När jag kom in på en affär och det var en av de molniga dagarna, det blåste en smula och var runt +15, en kvinna sa fy så kallt och otäckt! Jag sa men nej, det här är ju helt underbart… Dom stora ögonen man får när man är ärlig… ansiktsutrycken som säger att jag är konstig och helt väck…

Nä man ska sälla sig till massorna och dyrka den vedervärdiga lampan i skyn…

Jisses är det ingen som fattar varför jag bor i NORRLAND? Jag tål inte värme… Hade jag dyrkat solen hade jag bott i Skåne.

Liten låt för dagen

 

 

En kommentar

  1. Johannes

    Så rätt så. Jobbar man i en liten butik med två fönster mot solen och ingen direkt ventilation och kanske 30 grader varmt så gråter jag över denna sol, särskilt när man kommer hem till en lägenhet med alla fönster på solsidan där också. Nä tack, kan gå med på en timmes stekhetta så man får sola litegrann men sen får det fan vara nog!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.