nitLotta

Alkohol dödar

Läste just att alkohol får hjärnan att krympa även om det kan finnas positiva aspekter för hjärtat. Men jag vill gärna ha en fungerande hjärna, medan hjärtat inte känns lika oumbärligt. Man kan väl skaffa ett av sten om det skulle paja. Hur som helst känns det här som oroväckande ’nyheter’, eller vad man nu ska kalla det. Man kanske skulle ta en vit månad? Måste alla ha fest just denna helg?

Det är jobbigt att vara hypokondrisk. Fråga bara min far. Han berättade i helgen om sin outhärdliga smärta i käkbenet. Jag insåg att det var bihålorna han pratade om så som tur var fick han hjälp för sin bihåleinflammation innan han hann besöka tandläkaren vilket han ursprungligen tänkte göra.

Ikväll är jag själv i min och Karins lägenhet och jag jobbar inte. Jeeej.

3 kommentarer

  1. Janne P

    Jag tror på mer på Darwin i det här fallet. Survival of the fittest… De hjärnceller som dör när man dricker alkohol var ju de svaga som man ändå inte hade någon nytta av. De som överlever är de starka som kan föra en framåt i livet. Så det är helt enkelt bara nyttigt att dricka alkohol =)
    Hmm.. snart kommer någon att skicka folk till min dörr för att berätta om alkoholens dåliga sidor. Bäst att köpa lite så jag har att bjuda dem på när de kommer förbi 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.