nitLotta

Jag missar aldrig. Jag dissar.

Den här dagen har varit låååång. Först föreläsningar från 8.30 och sedan jobb från 17.00. Vilket påminner mig: Försäkringsfrågor? Jag ringer lätt om någon undrar. Jag jobbar på provision på kvällar men det är inte därför jag försöker värva kunder. Jag tycker nämligen att det är ledsamt med alla oförsäkrade studenter. Jag kan hjälpa er och ni kan hjälpa mig, det låter väl som ett givande samarbete?

Nu slötittar jag på det väldigt stilfulla och värdiga programmet Tila Tequila. Det är nästan äckligt och jag skäms lite. Igår tvingades de kvinnliga deltagarna äta grisvagina. Det är klass på det programmet.

På tal om skumma program så är Idol lite udda i år. Hur tänkte de när de utnämnde Peter Jihde till programledare? Det enda han gör är att skapa pinsamma tystnader samt att försöka tafsa på deltagarna. Höjden var när han satte sig i en manlig norrlännings knä innan han ens hade hunnit sjunga, måhända för att skapa någon slags kontakt. Det hela blev i alla fall väldigt pinsamt när man såg skräcken i macho-norrlänningens ögon och jag inbillar mig nästan att tårarna var nära. Man såg hur han desperat försökte vrida sig ur Jihdes grepp, men förgäves. Jag tyckte verkligen synd om honom.

Imorgon blir det föreläsning och sedan klassfest med utgång på NH. Jag ska försöka ta det lugnt. Fortsättning följer.

4 kommentarer

  1. Tomas

    Jag har faktiskt sett ett och ett halvt avsnitt av det där Tila-programmet, och ja, det är väldigt motbjudande men samtidigt lite fräsigt. Jag fattar dock inte riktigt grejen med att hon kan hångla omkring hursomhelst och att det liksom är helt okej… framförallt gillar jag att de annonserar om en säsong två. Det dög alltså inte.

    Och jihde har vi avhandlat. En konstig prick.

    Nu – bjud in!

  2. Lotta

    Tomas: Du vet att jag vet och alla vet att det blev party. ändå.

    mmmmmssskkkkeeelllf: Ditt inlägg tyder på att du har problem med alkohol. Det finns en förening för sådana som dig.

  3. Lilsson

    Visst är Jihde urusel som programledare för Idol. Också årets jury är ointressant och det fd gifta paret attackerar bara varandra och ingenting om deltagarna. Nej, förra juryn var mycket bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.