nitLotta

80-talet. Vart tog du vägen?

Igår var det korridorsfest med temat ’Ursäkta, jag har kommit fel’. Jag och Tina var väldigt (över)taggade och hade verkligen gått in i rollen. Tina tvinnade mitt hår så jag såg ut som en blandning mellan Solstickan och Cindy Lauper. Mycket tjusigt.
När vi kom fram till festen var det få som hade satsat så hårt på sin utstyrsel som vi, men det fanns såklart guldkorn där ändå. En gentlemannatjuv, en samuraj, en läkare, flera killar som såg ut som bröderna Fluff, Xena krigarprinsessan, en taxi- och en busschaufför var några typexempel på folk med engagemang. Jag och Tina lyckades styra musiken rätt bra så det blev 80-talslåtar och andra gamla klassiker. Blev dock lite väl mycket Whitesnake ett tag. Hur som helst var alla pepp och kvällen blev en succé. Det skrämmer mig att jag kände igen en kille på festen som promotade ’Läkare utan gränser’ nere på stan. Mitt ansiktsminne är lite väl överaktiverat.

– – –

Idag har jag spelat Super Mario All Stars med min bror. Han blev helt manisk. Det bästa var att jag för en gångs skull var bättre. Mohahaha. Nu blir det Lindt choklad och sömn. Har ätit hamburgare tre dagar i rad nu, då blir man trött.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.