nitLotta

Ett geni i klassen

Jonas är skrämmande smart. Om man t ex frågar vilken dag den 27:e februari var svarar han onsdag utan att tveka. Självklart var det även en onsdag. Idag ritade han upp en rebus åt mig. Det stod ’nysnö’ och han tyckte att jag skulle lösa den rebusen. Jag förstod ingenting av vad han menade. Då skrev han ’inget’, ’över’, ’under’ ’före’ och ’efter’ vilket blev meningen ’inget under över före efter nysnö’ eller något dylikt. Det var en så konstig rebus att man inte kunde låta bli att skratta. Jonas är för smart för oss alla.

Nu är det Tila Tequila och Tila har på sig en klänning som ser ut som en smaklös karamell. Det är som att ju mer man anstränger sig tankemässigt i skolan, desto större behov får man av att se på hjärnbefriade tv-program. Logiskt i och för sig. Många av mina vänner är förresten förvånade över Tilas framgång och det finns till och med de som anser att hon ser ut som en syrsa. Kanske det.

4 kommentarer

  1. johanna

    hahaha, han försökte ordleken med mig också men det var det tråkigaste jag någonsin sett..jonas blev besviken..menmen vad gör man? hans sökande efter likartad person går vidare..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.