nitLotta

Idol och Jihde – återigen

Såg just Idol. Synd att Loulou åkte ut men det blev nog för många souldivor i programmet. Men Peter Jihde… Kan han sluta gestikulera? Det ser ut som att hans händer har egna liv, lite som ’The Thing’ i The Addams Family. Han pekar på alla deltagare och säger något i stil med ’och det är du som är Robin!’ Som att de inte kunde sina egna namn. Sedan att han försökte fiska fram en deltagares bälte för att se om det var svart var bara obehagligt. Den stackars killen som han försökte förföra (?) såg inte nöjd ut. Peter Jihde – gå i ide.

Men Lars var som vanligt underbar. Är det någon som inte förälskat sig i honom? Han är så grymt genuin och att han efterapade Sweeney Todds stil dagen till ära var bara ett plus i kanten.

Nu ska jag sova ty så här trött har jag aldrig varit förr. Eller ska jag spela Backpacker 2? Alternativen är många och lockande en fredagkväll som denna. Såg för övrigt min vän Robin på releasefesten för den nya Idolboken. Människan försökte väl locka in alla i EMD till gayvärlden. Tydligen så luktade Danny som sockervadd men hans tjej var otrevlig. Är det ens en komplimang att lukta som sockervadd? Det låter lite sliskigt. Jag kan till exempel tänka mig att programledaren för ’Americas funniest homevideos’ luktar som sockervadd. Riktigt gammal sockervadd med getingar i. Fast det är mest spekulationer.

Förresten skrev jag i min dagbok idag. Det står: ’Idag har vi ett seminarium som handlar om afasi. Mina klasskamrater som jag sitter bredvid heter Dessie och farbror Valfrid (Jonas). Nu pratar Arvid. Hej!’ Orkade inte skriva mer. Det gör jag egentligen inte nu heller.

4 kommentarer

  1. Janne P

    Du borde ju verkligen börja skriva på heltid. Vilken poet du är. Dina ord är som att vandra på utströdda rosenblad 😀
    Jag säger bara ”Peter jidhe – gå i ide.” Det blir sällan mer poetiskt än så.
    För dig blir det väl Lottas lilla rosa som blir första boktiteln?

    Vilken idotisk (eller på japanska: baka) metod de hade att motverka mobbing i din skola. Peka ut dem ännu mer genom att skriva deras namn på tavlan. Det får dem säkert att må ännu bättre. Jäkla paltskallar…

  2. Lotta

    Janne P – det känns bra att du inte förnekar min briljans 😉 och ja, det var en mkt konstig metod. men inte alls olikt tundals.

  3. Lotta

    karin: du får mer än gärna tipsa om tillfällen då den kan användas. det kan även hända att du får låna den. men bara om du är ”snel”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.