nitLotta

40 year old virgin…

…var en riktigt kvalitetsfilm måste jag säga. Eller så inte. Men den var underhållande. Man kan inte ogilla en film där det finns med åtminstone en person från det gamla programmet Freaks and Geeks. För er som inte har sett det fantastiska programmet – ladda ner nu. Där får man följa nördar och burn-outs i sent 70-tal. Min favoritepisod är när huvudpersonen Lindsays lillebror byter ut en öltunna på en fest mot alkoholfri öl för att han är orolig att systern ska bli onykter och därmed gå en säker död tillmötes. Självklart märker ingen på festen detta utan alla blir fulla på den alkoholfria ölen och det är bara nördarna som vet sanningen. Alternativt när en av nördarna som är alldeles för stor för att klä ut sig på Halloween klär ut sig till Bionic Woman. Undrar hur han tänkte där.

På tal om att byta ut alkohol berättade mamma för ett tag sedan att min far skulle bjuda några vänner på Baileys men att han av någon outgrundlig anledning hade bytt ut innehållet mot metanol. Självklart uppdagades misstaget men man blir nästan lite mörkrädd. Vad är det för bjudning när man häller upp metanol till sällskapet? Med sådana vänner behövs inga fiender.

Själv håller jag mig undan från alkohol. Satsar på en vit månad och jag har klarat en vecka. Så bara tre veckor kvar nu. Jeej 🙂

Popup i helgen. Hello Saferide lockar. Har vänner som tycker att jag påminner om Annika Norlin till sättet, det är nog den största komplimangen någonsin.

Sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.