nitLotta

You give love a band-aid!

Finns det något roligare än när man hör fel på låttexter och helt ovetandes börjar sjunga något helt ologiskt och folk ser på dig som om du vore sjuk på mer än ett sätt? En klassiker var när min kära vän Karin trodde att Bon Jovis klassiska låt "You give love a bad name" gick "You give love a band-aid". Detta sjöng hon i bilen på väg till Trondheim när jag, Erik-Olof och hon åkte på en tripp. Vi kunde inte sluta skratta åt detta misstag.

En annan klassiker kommer från en skåning i klassen som trodde att "Waterloo" med ABBA gick som följer: ’I was defeated you on the war’. Istället för det logiska ’You won the war’. Skåningar. Vad ska man säga? De har dessutom fått för sig att "Bloody Sunday" låter som "Små negrer i sanden". Hör för er själva och avgör. Jag ställer mig skeptisk till det hela? http://snis.ytmnd.com/

Fick ett hotbrev från Lycksele idag. De påstår att jag inte lämnat igen filmen ’borta med vinden’ som jag och Karin hyrde på biblioteket när vi var där på praktik i MAJ. Är dock helt säker på att jag lämnade igen den och har även Karin som mitt vittne så det här känns mystiskt. Filmtiteln gör händelsen ännu mer ironisk. Nu är det Boston Tea Party!

2 kommentarer

  1. Lotta

    lilsson: borta med vinden är en filmsuccé från 30-talet baserad på boken som i sin tur är grundad på 1800-talets storromaner fast lite parodiartad. det är alltså ingen såpa. det värsta var att den var 3 timmar så vi orkade ändå inte se den. lamt. men ikväll blir det idol.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.